Geachte Kabouters t/m O-12 van SEW,

Woensdag 27 december houden wij samen met Spartanen ons 40e Kersttoernooi in de Bloesem. De voorbereiding is afgerond. De teams zijn door jullie coaches/coördinatoren gemaakt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je je bij hen melden met je vraag.

Wij verwachten jullie ongeveer een half uur voor aanvang van je eerste wedstrijd in de Bloesem!

We gaan ‘de strijd aan’ tegen Spartanen. Omdat er bij Spartanen een groter aantal teams is, zal er tussen onze wedstrijden ook wedstrijden zijn waarbij een Spartanen-team tegen een ander Spartanen-team speelt. Uiteraard zullen deze wedstrijden niet worden meegeteld in de eindklassering.

Als je niet hoeft te spelen, dan neem je uiteraard plaats op de tribune en moedig je onze SEW-teams aan. De kleedkamers zijn geen speelgebied, kleed je daar dus alleen om! Houd ze netjes en gedraag je uiteraard.

Vervoer naar de Bloesem is vanuit SEW niet centraal geregeld. Wij vragen jullie om hier met elkaar (je team) afspraken over te maken. 

Je komt uiteraard in een blauw tenue, heb gymschoenen / zaal-sportschoenen bij je en bent verplicht om scheenbeschermers te dragen!