Kersttoernooi voor MO-15, JO-14 en JO-16 in de Dres op woensdag 27 december

Geachte jeugdteams,

Dit jaar worden jullie voor het eerst in het 40-jarig bestaan van het kersttoernooi samen met Spartanen uitgenodigd in sporthal de Dres in Nibbixwoud. Jullie kunnen in 2 a 3 potjes voetbal

kijken hoe de onderlinge sportieve verhoudingen zijn. In het tijdschema zie je hoelaat je wordt verwacht, maar zorg ervoor dat je ongeveer een half uur voor aanvang aanwezig bent.

Wij doen een beroep op de coaches om de teams te voorzien van de nodige begeleiding. Diezelfde coaches hebben jullie ook ingedeeld in een team. Dus voor vragen kun je je bij hen melden.

Het moge duidelijk zijn dat wij in een blauw tenue willen aantreden, dus wellicht dat de eigen tenues gebruikt kunnen worden.

Het gaat om een gezellige speeldag samen met en tegen Spartanen. We gaan ervan uit dat jullie dan ook vooral de ‘gezelligheid’ hoog in het vaandel houden, maar natuurlijk hebben wij onze 

sportieve ambities. 

Zet hem op en bij een positieve invulling van deze dag, hopen wij dit voortaan elk jaar aan te kunnen bieden aan onze oudere jeugd.

Het speelschema is hieronder zichtbaar.

 

(De jongere teams die gaan voetballen in de Bloesem te Wognum, verwijzen we naar het eerdere nieuws-item over het kersttoernooi. Daar is jullie speelschema)