Minuut van SEW seizoen 2017-2018

Het nieuwe seizoen staat op het punt om te beginnen.. De indelingen zijn door de KNVB bekend gemaakt…Er zitten weer een paar echte streekderby’s bij.  De voorbereiding is al in volle gang..  Nieuwe trainers.. enkele nieuwe spelers..  doorgebroken A junioren… Een optimaal veld..  Een deel van de beplanting is gereed..
Er is door de vrijwilligers van SEW nog al wat gerealiseerd…Nieuwe vlaggenmasten om het geheel nog mooier te maken.. Een prachtig scorebord… Een verwarmde tribune.. Een brug om de ballen van het weiland te halen.. Een stroef gemaakte trap en een extra trapleuning voor de trap naar het terras. Extra verlichting bij het A veld… Een prachtige kassa voor Dirk..  Verhoogde zitbanken naast het veld.. Speciale blauwe bankjes  voor de tribune… Een ballenhok waar je jaloers op zou worden… Alle teams een eigen ballenkar met ballen voor de trainingen.. Een motormaaier om het gras om de velden te maaien… een trimmer voor de kleine hoekjes.. Ontzettend veel nieuwe borden om het veld… Zelfs een 2e rij achter de doelen..
Een nieuwe website die enkele weken geleden in de lucht is gekomen… een eigen facebook pagina…zelfs SEW op twitter.. Een nieuwe dieseltank moeten aanschaffen.. Een kacheltje voor in de geluidskamer… Een kacheltje voor in de koffieshop… Nieuwe fotoboeken laten maken voor het archief. 6 nieuwe kasten voor  archief, bekers, speakers e.d. Nieuwe kast voor in de bestuurskamer.  Nieuwe tafel voor in de bestuurskamer.. Een prachtige keukenunit voor onze voorraad.. Een koelkast.. Een vrieskistje voor de verzorging.. Een compressor voor de ballen… Vele jurarekken voor de voorraad kleding, jassen en ballen. Doorwerkjassen voor de groenploeg..

Waarschijnlijk zal ik nog wel wat vergeten zijn.. U begrijpt nu wel dat SEW het afgelopen jaar ontzettend heeft geïnvesteerd om alles zo optimaal mogelijk te maken voor spelers,trainers, vrijwilligers, bestuur en supporters. Dit heeft een aardig gat geslagen in onze reserve. We zijn dan ook blij dat zoveel sponsors en trouwe supporters er voor zorgen dat we dit ook hebben kunnen doen.
De opbrengst van de minuut is het afgelopen jaar dan ook zeer goed besteed.
Maar ik heb nog wel wat ideeën om het complex nog mooier te maken. Hoe zou het zijn als er bij het B veld ook een scorebord komt.(idee Cor W.) . geen elektronische maar gewoon een van hout… met draaischijven of zo.. Moet maar weer eens met onze technische mannen van de groenploeg gaan praten..
Misschien heeft u als supporter of vrijwilliger ook wel een goed idee… geef het door en we gaan kijken of het allemaal haalbaar is..

Zoals u vast wel heeft gehoord en gelezen zijn de vergoedingen van de gemeente voor het onderhoud teruggeschroefd. Het geweldige idee van de gemeente om de verenigingen zelf het onderhoud te laten doen is volledig teruggeschroefd… en wij zijn daar flink de dupe van.
Waarschijnlijk  moet er zelfs een deel van de minuut gebruikt worden om bij te dragen in de kosten voor het onderhoud. Aan het eind van het jaar hebben we nog een evaluatiegesprek.. misschien komt er toch nog een redelijk voorstel vanuit uit Wognum..   O, ja .. er komen volgend jaar gemeenteraadsverkiezingen… ik ga eens goed kijken welke partijen er opkomen voor de belangen van  gemeenschap en zijn vrijwilligers… we hebben veel leden… dus veel stemmen!!!!!

Tijdens het G toernooi en bij de eerste 2 thuiswedstrijden van SEW 1 kunt u weer inschrijven voor de minuut. Het afgelopen jaar heeft SEW niet zo’n best seizoen gedraaid maar wel veel gescoord. Maar liefst 38 keer werd het net gevonden.. maar liefst 114 winnaars hebben het afgelopen jaar in ieder geval hun inleg teruggekregen. Er deden het afgelopen jaar maar liefst 280 mensen mee.
Het blijft gewoon een spannend spel waarbij je iedere thuiswedstrijd kans hebt op de prijs.
We danken natuurlijk alle deelnemers en hopen dat jullie komend jaar ook weer mee willen doen. Uit bovenstaande blijkt wel dat uw inleg goed besteed wordt.

De minuut van SEW 1 !!!!!!!!

Komend seizoen willen we weer  voor alle trouwe bezoekers en supporters het spel
de minuut van SEW 1.” spelen op ons Dres complex en op het prachtige kunstgras.
SEW als technisch voetballende club heeft baat bij een strakke mat… dat belooft dus veel doelpunten..

Hieronder staat vermeld hoe de actie eruit  ziet.
Om de twijfelaars over de streep te trekken….Je kunt een rendement halen van wel 1200%.
Er is geen bank die je dat geeft.

-Er wordt ingeschreven via de zogenaamde blinde poule.
-In de winterstop worden de minuten opnieuw verdeeld. Je zult maar het hele seizoen met de 1e of de 46e minuut meespelen! De vernieuwde lijst zal op de website en in de Kern  worden gepubliceerd. Degene die het afgelopen jaar de 1e minuut had heeft wel gewonnen!!!

  • Inleg is 10 euro per gekozen minuut.
  • Aantal minuten per persoon zijn onbeperkt.
  • Aantal minuten gaan tot de 90.
  • Telt alleen bij alle thuiswedstrijden en doelpunten van SEW 1.
  • Telt alleen bij competitie wedstrijden.
  • Je eigen minuut blijft het hele seizoen geldig,(nieuw toegewezen minuut na de winterstop) ook als er al een keer is uitbetaald. Heb je geluk..kun je na 13 wedstrijden, 13 x €10,- verdienen of meer.
  • Overzicht komt op de site en op het A veld.
  • Op de nieuwe digitale klok kunt u zelf zien in welke minuut er is gescoord.. Bij twijfelgevallen blijft de beslissing van de speaker bindend.
  • Inschrijving tijdens het G toernooi en bij de 1e en 2e thuiswedstrijd van SEW 1

Mocht het zo zijn dat u niet aanwezig bent of kunt zijn  bij de momenten van inschrijving……
Geen probleem… even bellen en we regelen het gewoon..
Mailen mag ook…
Of gewoon geld in een enveloppe met naam en door mijn brievenbus

Piet Bos
Klaverweide 49
0229-571617
pjm.bos@quicknet.nl

Er wordt bij iedere competitiewedstrijd waarin SEW 1 scoort een bedrag van 90 euro verdeeld onder de winnaars. Zijn er maar 3 winnaars…..  dan krijgen ze 30 euro. Het rendement bij ons kan hierdoor nog veel hoger oplopen dan eerder vermeld. Doe mee, steun de club  en beleef het hele jaar de spanning van de wedstrijden.

 

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Spruit                                                        Witlofkwekerij

Luken                                                         Woonwinkel

Ted                                                              Culinair

P.M. Bakker en M.J Bakker            Timmerbedrijf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *