Evenementen bij SEW

15-06-2017

"Kom erbij...."

Alweer een jaar geleden hebben we afscheid genomen van ons voetbalcomplex aan ’t Woudje. Sommige mensen kijken misschien nog met weemoed terug naar het oude, maar ook vertrouwde complex.

Toch ziet iedereen ook dat het nieuwe complex ons ontzettend veel plezier heeft gegeven. Het is een plaatje om te zien en elke team die bij SEW komt voetballen kijkt telkens weer zijn ogen uit wat hier in Nibbixwoud voor SEW is gerealiseerd.

We zijn dan ook op een punt gekomen dat we de volgende stap willen maken in de vereniging. De mogelijkheden die dit complex ons kan geven moeten we gaan oppakken. Al jarenlang worden er toernooien georganiseerd voor de leden van SEW en natuurlijk hebben wij ons jaarlijkse G-toernooi die dit jaar overigens op zondag 3 september wordt gehouden.

Waarschijnlijk ziet ook u de mogelijkheden en wellicht heeft u ook nieuwe ideeën voor onze vereniging.
We zijn ook zeker naar deze mensen op zoek. We willen graag een team creëren die zich gaat inzetten om verschillende toernooien/evenementen te organiseren.

Ons ideale scenario is dat elk evenement of toernooi een eigen team van organisatoren gaat krijgen die de vrijheid gaat krijgen om een ‘perfect event’ neer te zetten.

Graag komen wij in contact met jou om met elkaar van gedachten te wisselen.
Dus geef ons te kennen dat je kansen ziet voor SEW via:

toernooien@sewnibbixwoud.nl


Vriendelijke groet,

Bart Commandeur
Bestuur SEW, Toernooien & Evenementen
Tel: 06-36085353

 

Wedstrijdverslagen

Agenda