Scholtens Groep/SEW-toernooi

Voor de 19e keer alweer werd zondag 25 augustus jl. op het complex van de vv SEW het Scholtens Groep SEW-Toernooi georganiseerd. Naast hoofdsponsor Scholtens Groep, hebben wij gelukkig een (stille)opvolger weten te vinden voor Luken Wonen, die immers vorig jaar aangegeven had ‘het stokje te willen doorgeven’. Daarnaast hebben we ons dit jaar kunnen verheugen in de steun van de Dirk Kuyt foundation(DKF) en daar zijn wij uiteraard ook enorm dankbaar voor. Als dan in de huidige moeilijke economische tijden bijna alle adverteerders ons trouw gebleven zijn en er zelfs enkele nieuwe bijgekomen zijn, is dat voor ons een geweldige blijk van waardering voor ons toernooi!

Nadat de fanfare St. Gregorius nog onder een kort regenbuitje het toernooi inluidde, is het de hele dag prachtig weer geweest. Spelers, publiek en alle vrijwilligers hebben weer genoten van een prachtig evenement, dat zo hopelijk nog een lang leven voor zich heeft. Op naar de 25!

Complimenten aan het adres van alle vrijwilligers. Ook dit jaar was er voor ieder weer iets bijzonders te zien en te doen. Een luchtkasteel, Springkussen, een speeltuintje, een optreden van ballonkunstenaar Simon Ballon, een ijskar voor de kinderen, een schminkploeg en luchtkussenbegeleiding van JoMeGiNi, Westfriesland’s grootste picknick, de snackwagen van Jan Patat en onze topdiskjockey Jory Hoogland. Heel bijzonder dit jaar was het optreden van 2 Freestylers van 4Freestyle events, die de jeugd allerlei voetbaltrucs voordeden en leerden. Benieuwd wat we daarvan straks op de velden terug gaan zien.

Dit jaar hebben zes G- teams van instellingen/verenigingen deel genomen aan het toernooi. Cordaan kon helaas op het laatste moment geen begeleiding voor de groep beschikbaar krijgen. Na het succes van vorig jaar was er ook weer een kaboutertoernooitje, speciaal voor de allerkleinste voetballertjes. Tevens presenteerden vier standaardteams uit de omgeving zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Hauwert, VVW, Spirit ’30 en S.E.W. speelden om de cup, waarbij Spirit na het nemen van strafschoppen wederom als winnaar uit de strijd kwam.

Winnaar instellingen

Bij de instellingen eindigde “Leekerweide” na 18 keer deelnemen nu eindelijk dit jaar als winnaar. Heel veel geoefend afgelopen jaar? De prijzen en vaantjes werden uitgereikt door directeur Guido Scholtens van de Scholtens Groep.

1. Leekerweide uit Wognum

2. HOSV 1 uit Opmeer

3. Dindua uit Enkhuizen

4. Cruquiushoeve uit Cruquius

5. Zwaluwen uit Hoorn

6. Hosvfriends 2 uit Opmeer

De voetbal voor het sportiefste team, geschonken door AH(fam. Hulst), is dit jaar gewonnen door Hosvfriends 2.

Voor de loterij hadden wij dit jaar de beschikking over wel heel bijzondere prijzen. Een aantal winnaars vliegt namelijk binnenkort samen met Piloot Dennis Hoogland over het IJsselmeer naar ons mooie Westfriesland en terug. Dank Planmasters voor deze gulle gift.

Ook alle andere loterijsponsoren dank voor hun bijdrage. Met name dank aan Marskramer, Markos Evenementen, BAM Techniek Regio NW, Hans Knol Montage, Planmasters, Administratie kantoor Hoogland en Agrifirm, die de prachtige hoofdprijzen ter beschikking hebben gesteld. Alle winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Wij kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi en danken alle vrijwilligers, (hoofd)sponsoren en bezoekers, die gezamenlijk deze dag wederom tot een groot succes hebben gemaakt.

Tot volgend jaar !

Het organisatie comité,

José Kok, Brenda Vlaar, Timo Huisman en Sander de Wit

 

Agenda