Algemeen

Waarom Sponsor worden van v.v. SEW?


SEW is een prachtige club met een historie die teruggaat tot 1929. Op het complex aan het woud in Nibbixwoud speelt SEW haar thuiswedstrijden. In de loop der jaren heeft SEW een toonaangevende naam opgebouwd in de regio en zelfs daarbuiten. Mede door het bereiken van de eerste klasse op zondag. Op dit moment speelt het vlaggenschip van SEW in de derde klasse op zondag met de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen met spelers uit eigen omgeving. Dit blijkt ook uit de visie van SEW:

De belangrijkste pijler in onze visie is dat er wordt gestreefd naar een gezonde balans tussen prestatie gerichtheid en een aantrekkelijk verenigingsleven waar het voor elk lid goed toeven is. Het ambitieniveau van ons 1e elftal is om een goede (sub)topper in de 2e klasse KNVB te worden met een selectie waarbij onze focus ligt op het behouden en aantrekken van spelers die binding hebben met S.E.W. en/of Nibbixwoud. Daarbij willen wij ons focussen op de doorstroom van jeugdspelers naar het 1e elftal en daarom is het mede noodzakelijk dat wij de kwaliteit van de jeugdafdeling steeds weer verbeteren.

De laatste jaren is hier hard aan gewerkt en is onze jeugdafdeling flink uitgebreid en een stuk professioneler geworden. Onze nieuwe accommodatie die wij vanaf het seizoen 2016/2017 gaan betrekken, zal hier ongetwijfeld verder bij helpen.

SEW is een schitterende club is met een mooie historie en grote toekomstplannen! Wilt u de sfeer proeven bij SEW neem dan gerust contact op met één van onderstaande personen.

Functie Naam Telefoon E-mail
Coördinator + bestuurslid Ramon Stoffer 06-13253663 mail
Sponsoring Derrick Schoenmaker   mail
Sponsoring Cor Lakeman   mail
Sponsoring René Wenker   mail
Website Sven Wijte   mail

 

 

 

Agenda