Programma & Afgelastingen

Procedure Afgelastingen.

Met de consul hebben we de volgende afspraken gemaakt:

-De consul keurt de velden alleen. Hij bepaalt of de wedstrijden door kunnen gaan of dat het programma er uit gaat.

-De consul geeft bij een afgelasting bericht aan de Wedstrijdsecretaris

-De Wedstrijdsecretaris plaatst de afgelasting op de site en meld de wedstrijd als afgelast in sportlink. Dit wordt meteen zichtbaar in de voetbal.nl app/site

-Bij uitwedstrijden welke gemeld worden bij de Wedstrijdsecretaris worden meteen op de site gemeld. Kijk altijd eerst voordat je vertrekt of de wedstrijd als afgelast staat vermeld in de voetbal.nl app/site of check de website van je tegenstander. Er wordt niet altijd meer telefonische een afgelasting doorgegeven vanwege de clubsites en voetbal.nl waarop je dit altijd kunt nakijken. Het kan dus zo zijn dat een afgelaste uitwedstrijd niet of nog niet op de eigen site vermeld staat!!!!

Het heeft dus totaal geen zin om zowel een Consul als een Wedstrijdsecretaris te bellen, appen of sms’en  of de wedstrijd nu wel of niet doorgaat. Zelfs als de Consul groen licht heeft gegeven dan kan de scheidsrechter ook nog beslissen of de wedstrijd doorgaat of niet.

Bij extreme weersomstandigheden kan men ook nog het aloude teletekstpagina (603) bekijken voor een door de KNVB algeheel afgelast programma. Dit zal echter niet vaak meer gebeuren vanwege de vele kunstgrasvelden die er zijn.

Donderdag 24 Augustus (Veld):

Thuis:

 

19:30

SEW 1

Always Forward 1

 

A veld

Zondag 27 Augustus (Veld):

Thuis:

 

12:00

SEW 1

SVW'27 1

 

A veld

 

12:00

SEW 2

VVS 2

  B veld

Dinsdag 29 Augustus (Veld):

Thuis:

 

19:30

SEW 1

ZOB 1

  A veld

 

19:30

SEW 2

Always Forward 2

  B veld

 

 


 

Agenda