Sew zoekt

VOORZITTER JEUGDBESTUUR
Voetbalvereniging SEW verenigt leden, vrijwilligers en supporters in een omgeving van plezier, passie, ambitie en respect. Dit doen wij vanuit de visie dat SEW ernaar streeft een vereniging te zijn waar alle betrokkenen zich thuis voelen. Gedreven door betrokkenheid en trots worden betrokkenen verbonden door een gedeelde verantwoordelijkheid en inzet voor hun ontwikkeling als individu, team en vereniging. Met prestatie in het DNA streven wij naar optimale resultaten en maximaal plezier.
Met ingang van het seizoen 2018/19 is de vacature Voorzitter jeugdbestuur vacant. In de vereniging bestaat het jeugdbestuur uit de coördinatoren van de leeftijdscategorieën en het technisch hart.
Tot de verantwoordelijkheden van de voorzitter behoren:
• Leiding geven aan jeugdbestuur
• Bewaken en controleren uitvoering
• Uitdragen en bewaken voetbalvisie SEW
• (Laten) Uitvoeren en bewaken bestuursbesluiten
• Bezetting op orde houden
• Uitdragen ontwikkelingen KNVB

De competenties die horen bij de voorzitter zijn: Motivator, Initiator en als belangrijkste, Verbinder.
Elke zes weken is de vergadering van het jeugdbestuur en daarnaast is er vooral contact met de manager Voetbal in het dagelijks bestuur. Je bent in de rol van voorzitter een echte spin het web die energie krijgt van de samenwerking met coördinatoren, technisch hart en dagelijks bestuur.
Herken jij je in de competenties en vind je het leuk het jeugdbestuur en daarmee de vereniging
verder te helpen? Je krijgt er veel gezelligheid, interessante contacten en daardoor een groot netwerk voor terug. Daarbij is het ook nog eens ontzettend leerzaam en doe je veel ervaring op in een leidinggevende functie. Wij zien jouw reactie of vragen graag tegemoet via mmeijners@hotmail.com.