STRATENVOETBAL 2018 update

Er zijn wat veranderingen in de teamindelingen. Dit was nodig omdat niet iedereen was ingedeeld, maar ook omdat er jongens waren ingedeeld die geen lid meer zijn van SEW. Zij hebben zich afgemeld voor het Stratenvoetbaltoernooi.

Hierdoor kan je naam in een ander team zijn terug te vinden.  Check dit dus even goed!

Verder zijn er namen van spelers toegevoegd die als scheidsrechter gaan optreden bij de jongste en middelste jeugd. JE BENT VERPLICHT OM TE FLUITEN, OF ZELF VOOR EEN VERVANGER TE ZORGEN!!! Er zullen fluitjes aanwezig zijn, mocht je die niet hebben.

Ook moest er voor de woensdag geïmproviseerd worden ivm een wedstrijd die SEW O-14-1 nog speelt op het B-veld tegen Kwiek.

Bij de jongste en middelste jeugd gaan we ervan uit dat er ouders/begeleiders hun rol als coach willen opnemen. Samen zijn we namelijk de vereniging SEW!

 

 

Op maandag 14, woensdag 16 en vrijdag 18 mei wordt het jaarlijkse stratenvoetbaltoernooi gehouden.
Vanaf 18.30 uur gaat de jongste jeugd het tegen elkaar opnemen. Rond 20.45 eindigt elke dag de oudste jeugd hun wedstrijden.

In de voorgaande jaren bleek dat de oudste jeugd het nog wel eens aan zich voorbij liet gaan. We stellen het zeer op prijs wanneer ook zij elke dag aanwezig zullen zijn. Om deze jeugdleden tegemoet te komen spelen zij 2 of 3 wedstrijden per avond.

Elk jeugdlid dient in voetbalkleding te komen. Dus met voetbalschoenen en het dragen van scheenbeschermers. Tijdens het toernooi maken we gebruik van hesjes. Het zou mooi zijn wanneer elk team een shirt gaat dragen zoals dat bij de teamindeling te zien is.

Ben je niet ingedeeld, of zou je graag mee willen doen, dan kun je dit melden bij:
toernooien@sewnibbixwoud.nl

 

 

stratenvoetbal-teams-update-1

 

wedstrijdschema stratenvoetbal update