Dakdekkersbedrijf Admiraal- SEW-Toernooi 2017

Voor de 23e keer werd zondag 3 sept jl. op het complex van SEW het  toernooi georganiseerd, ditmaal onder de naam Dakdekkersbedrijf Admiraal-SEW toernooi.

Het terrein was  gezellig aangekleed door de ballonnen van Simon Ballon en het zonnetje liet ons niet in de steek.
Na de warming-up, door selectiespelers voor gedaan, werd gestart met het toernooi voor de G-teams en kabouters. Er werden leuke potjes gespeeld.
De Kabouters van Spartanen, MOC, Hauwert, KGB en SEW vormden ook dit jaar een prachtige omlijsting van het toernooi. Zij gingen allemaal met een vaantje naar huis.

Tussendoor de picknick, waarvan  een ieder smulde. De G-teams speelden daarna nog 2 wedstrijdjes. Hierna de prijsuitreiking, welke door Gerard en Rory v.h. dakdekkersbedrijf Admiraal werden uitgereikt. De uitslag was als volgt:

1 WSV ‘30
2 Zouaven
3 Hosvfriends 1
4 Zwaluwen ‘30
5 KGB
6 Hosvfriends 2

Ieder team ging met een beker en vaantjes naar huis.
Ook was er nog een bal, als sportiviteitsprijs uit te delen. Deze ging naar Hosvfriends 2.

Naast het voetbal was het één en ander te beleven op ons complex. Een luchtkussen, Jomegini die kinderen schminkten en waarbij er cupcakejes kon worden versierd.
Natuurlijk ontbrak Simon Ballon ook niet op dit festijn, met zijn mooie ballonnencreaties.
Voor de loterij hadden wij dit jaar de beschikking over prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door onze trouwe sponsoren. Alle winnaars ontvangen binnenkort hun prijs of hebben die inmiddels ontvangen.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi en danken onze hoofdsponsor Dakdekkersbedrijf Admiraal, onze subsponsor de Dirk Kuijt Foundation(DKF) en alle adverteerders en andere sponsors die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt!

‘Last but not least’ dank ook aan alle vrijwilligers die ons ook dit jaar weer geholpen hebben het toernooi tot een succes te maken.

Het organisatiecomité,

Bart, Sabine en José

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *