Minuut van SEW Seizoen 2017-2018

De prijzen zijn weer verdeeld.
Het afgelopen seizoen heeft een record aantal supporters meegedaan met de “Minuut van SEW”.
Bijna 260 supporters hadden een minuut aangekocht om zo het hele seizoen mee te spelen en natuurlijk om de club te steunen. De opbrengst van de Minuut is vooral bestemd om het aanzien van ons complex nog mooier te maken. Je moet kunnen zien wat er met dit geld is gebeurd.
Dit jaar hebben we een deel van het geld besteed aan 4 bomen rechts van  de tribune.
Ook hebben we 2 grote SEW banners aangeschaft die gebruikt kunnen worden bij SEW activiteiten.
U heeft ze vast wel eens zien staan bij het klaverjassen, bij de wedstrijden van SEW en jeugdactiviteiten zoals het stratenvoetbal. Er was nog net wat over om ook 2 grote SEW vlaggen aan te schaffen. En niet te vergeten het scorebord van SEW op het B veld.
Het geld is dus dit jaar weer goed besteed.

Winnaars……..
Na alles opgeteld en verdeeld te hebben is er €930 euro uitbetaald.
SEW 1 heeft helaas maar 20 keer gescoord in een thuiswedstrijd. Dit maakt niet zoveel uit voor de uitkering. Per wedstrijd wordt er 90 euro uitbetaald. Uiteraard wordt er niets uitbetaald als SEW niet heeft gescoord. In totaal hebben 60 mensen de Minuut gewonnen. Een uitkeringspercentage van (naar boven afgerond)  ongeveer 25%. Waar vind je dat nog tegenwoordig.. De Postcodeloterij heb ik dit hele jaar niet voorbij zien komen..en dat heeft me meer gekost.

Bedankt..
Uiteraard bedanken we ook onze Minuutsponsors die er mede voor zorgen dat we ons complex nog mooier maken dan het al is.

Firma Spruit Witlofkwekerij
Luken Wonen
Timmerbedrijf M.J. Bakker
Timmerbedrijf P.M. Bakker

 Nieuwe plannen voor komend seizoen.
Voor volgend seizoen hebben we al weer een nieuw goed doel gevonden. Naast de ingang van de groenvoorziening komt een “Doelenplein”. Hier zal een mooi plein gerealiseerd worden zodat de trainers/spelers de doelen netjes kunnen neerzetten en deze niet meer in de prut of gras moeten  plaatsen. Alle doelen  zijn nu voorzien van wieltjes zodat ze makkelijk op het plein gereden kunnen worden.
Naast het “Doelenplein” willen we ook een mooi entreebord plaatsen bij de ingang van ons complex. Hier zijn we ook al mee bezig maar als je het doet… dan moet het wel goed… zo gauw er meer duidelijkheid is zullen we u verder informeren.

Nieuw seizoen.. nieuwe kansen..

Zoals u vast al wel hebt vernomen  is het G toernooi verplaatst  van september naar juli.
Op 8 juli a.s. zal het Dakdekkersbedrijf Admiraal  G/Mix tournooi worden gehouden bij de Dres.
Op deze dag kunt u alvast inschrijven voor het volgend seizoen, uiteraard kan dit ook nog op de SEW dag in september en bij de eerste 2 thuiswedstrijden van SEW in het volgende seizoen.
Uiteraard hopen we dat weer veel mensen meedoen, zodat we ook volgend jaar weer kunnen laten zien wat wij als supporters met elkaar voor ons SEW hebben gerealiseerd.

Piet Bos