Zaalvoetbal in de Bloesem en Dres groot succes

Zaterdag 29 december stond in het teken van het jaarlijkse zaalvoetbal. De jeugd mocht het in Wognum tegen hun leeftijdsgenootjes van Spartanen opnemen. Ze hebben gestreden voor ons clubje. Ze hebben genoten en elke wedstrijd stond er weer een gedreven team klaar om de de winst te behalen. Helaas is de overwinning dit jaar naar Spartanen gegaan, maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken. We danken jullie voor de aanwezigheid. We danken elke ouder/coach die de jongens en meisjes heeft begeleid tijdens dit toernooi.
Vanaf 17.00 uur werd er afgetrapt in de Dres. Dit jaar stonden er 6 teams klaar om lekker een balletje te trappen. Het was echter al snel duidelijk dat er wel degelijk een wil was om dit toernooi te winnen. Zeer fanatieke teams als de AZ-kazen en het team van Sander Knol hadden maar één doel: “Winnen”. Ze hadden echter concurrentie van jonge teams. Onder 15-1 had zich gesplitst in 2 teams. Ze combineerde er heerlijk op los, maar moesten uiteindelijk hun meerdere herkennen in de ‘oudjes’. Ook het team onder leiding van Barry Kok liet zich gelden. Natuurlijk het meidenteam met een echte keeper in de naam van Tristan Detmers mag niet vergeten worden in dit kleine verslag.
Bedankt voor jullie deelname allemaal. De basis voor een leuke afsluiter van het kalenderjaar is gemaakt. We gaan het volgend jaar zéker herhalen. Hopelijk kunnen we dan meer teams verwelkomen, want er is nog veel meer ruimte in het wedstrijdschema. En zeg nou zelf: Lekker voetballen met je maten is toch fantastisch. En daarna lekker nazitten  in de DRES.
Tot volgend jaar!!!