Dakdekkersbedrijf Admiraal Jeugd/Mix/G-voetbal weekend zeer geslaagd!

Onder fantastische weersomstandigheden hebben we afgelopen zaterdag genoten van ons eerste jeugdtoernooi op sportcomplex de Dres. Vanaf 9.30 uur werd er gestart in 2 poules met wedstrijden voor de jongens Onder-14. Op zowel het A-veld, als het B-veld werd er heerlijk gevoetbald. Vanaf 13.00 uur werd het écht druk op onze velden. Zelfs het ‘3e veld’ werd erbij betrokken om alle jeugdteams te kunnen laten spelen. Wat hebben we genoten van jullie spelplezier en wat zullen de teams van SEW, maar ook de aanwezige verenigingen genoten hebben op ons complex. We hebben veel complimenten mogen ontvangen van de teams die op onze uitnodiging zijn ingegaan. De organisatie zat goed in elkaar. Het gratis fruit (mede mogelijk gemaakt door Albert Heyn en Sixways), het ijsje van Westfries IJS, de limonade, een zakje chips en het vaantje ter herinnering. De brandweer van Nibbixwoud die tijdens en na afloop van het toerrooi spelletjes wilde organiseren. Het waren allemaal zeer dankbare zaken die het toernooi ‘iets extra’s’ gaven.

Op zondag werd er ‘gewoon’ wéér afgetrapt! Het 24e G-toernooi werd door voorzitter Herman op den Kelder rond de klok van 11.00 uur officieel gestart. Na een gezamenlijke warming-up gingen de 6 G-teams van start met hun toernooi. Nieuw dit jaar was de verbinding tussen minder valide senioren en valide senioren. We hebben er voor gekozen om onze eigen senioren-, dames- en veteranen op hetzelfde tijdstip te laten spelen. Dat deze opzet nog enige vorm moet krijgen werd zondag wel duidelijk (door de vele afmeldingen), maar toch zien wij hier ook een mooie toekomstige opzet van het toernooi.

We kijken met ontzettend veel trots terug op beide dagen. De inzet van vele vrijwilligers mag hierbij niet vergeten worden.  Hun inzet naar het toernooi toe en tijdens het toernooi is van onschatbare waarde. Zij maken het toernooi een succes! Natuurlijk hebben we ook onze sponsoring nodig om het financieel te kunnen dragen, daarom ook hierbij nogmaals onze dank naar alle sponsors die zich hebben willen verbinden aan dit toernooi-weekend. Uiteraard benoemen wij hier de hoofdsponsor Dakdekkersbedrijf Admiraal even extra. Gerard en Rory ontzettend bedankt!

De foto’s van het toernooi-weekend zullen spoedig volgen!