Het Sinterklaas Mixtoernooi 2020 groot succes

‘Het Sinterklaas Mixtoernooi 2020’ groot succes.

Het idee kwam ongeveer 2 weken terug om een mixtoernooi te organiseren. SEW JO11-1 wilde al een mix wedstrijd spelen met SEW JO12-1, maar dat hadden we de laatste weken al vaak gedaan. Tussen deze teams in zit ook nog het team JO12-2 en een uitnodiging was snel verstuurd. Alle drie de teams waren enthousiast en er werden 2 halve velden en 2 scheidsrechters besteld.

Er waren een paar af berichten, waardoor er 28 spelers waren die wel meededen. Deze werden in 4 teams verdeeld: SC Heerenveen, FC Groningen, FC Twente en Vitesse.

Om 9.45 uur was iedereen op het veld en onder leiding van Jordy Mol werd er een goede warming-up gelopen. Sommige spelers waren dit duidelijk niet gewend en reageerden met: “Hij wil ons alleen maar moe maken.” Na wat rek oefeningen en 3 grote rondo’s konden wij beginnen aan het toernooi.

Elke team speelde 3 wedstrijden van ongeveer 20 minuten. Soms wat langer, want de wedstrijdleiding stond af en toe gezellig te praten en vergat de tijd bij te houden. Alle wedstrijden gingen gelijk op en waren spannend. Maar bovenal zijn de kids weer lekker in beweging geweest en hebben ze weer heerlijk gevoetbald.

De winnaar was FC Twente met 9 punten en kregen hiervoor een certificaat. Tweede werd SC Heerenveen met 4 punten. Derde werd Vitesse met 2 punten en net buiten het podium was FC Groningen met 1 punt.

Het was een hele leuke ochtend en zeker voor herhaling vatbaar. Aan het einde kregen alle spelers van JO11-1, JO12-2 en JO12-1 een chocoladeletter, verzorgd door de coaches van de teams.

Onze dank gaat uit naar Patricia voor de coördinatie van velden en scheidsrechters, de scheidsrechters Dennis Bijl en Frank Knol, de coaches en de spelers.