#stayathomechallenge

DIT ZIJN DE LEUKSTE VOETBAL-

OEFENINGEN VOOR THUIS

Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat scholen en verenigingen de komende drie weken gesloten zijn en je veel thuis zit. Dat betekent dat je jouw favoriete sport niet meer kan beoefenen, zoals je dat gewend bent. Maar wees niet getreurd! Samen met onze Oranje-internationals plaatsen we de komende periode iedere dag een #stayathomechallenge.

Met de meest creatieve voetbaloefeningen dagen we iedereen die thuis zit uit om deze zo goed mogelijk na te doen. En heb jij ‘m helemaal onder controle? Daag dan op jouw beurt weer jouw voetbalvrienden uit!

Samen houden we elkaar bezig
Merel van Dongen heeft het startschot gegeven met haar #stayathomechallenge. Elke dag wordt er via het OnsOranje OnsOranje TikTok kanaal of via KNVB Instagram  weer een nieuwe challenge geplaatst door een Oranje-international. Ook Tahith Chong en Vivianne Miedema hebben al een challenge gedaan. Houd deze pagina’s dus goed in de gaten, zodat jij elke dag weer aan de slag kan met een nieuwe #stayathomechallenge. 

Jouw moment of fame?
Deel jouw  #stayathomechallenge  niet alleen met je vrienden, maar tag ook @officialknvb. Grote kans dat we jouw filmpje dan ook plaatsen op het officiële account van de KNVB!

Compilatie van de #StayAtHomeChallenge 

https://www.youtube.com/watch?v=gARVYCMvL6g&feature=youtu.be

Aan de slag als vereniging
Veel verenigingen hebben op hun eigen manier ook invulling gegeven aan de #stayathomechallenge. Als vereniging kun je de video’s van de KNVB prima delen op eigen kanalen. Maar wij zijn lang niet de enige die invulling geven aan deze challenge. Zie hieronder een aantal voorbeelden van hoe andere verenigingen het voetbal naar huis hebben gebracht:

Zelf aan de slag
De Rinus app staat vol met oefeningen die je ook thuis kunt uitvoeren.Download de Rinus app en start een mini-training in jouw achtertuin.