MINUTENBOM

Zondag speelt S.E.W. thuis tegen VVW. De 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen. Patricia en het bestuur staan klaar om de minuut van S.E.W. in te vullen. Ze zijn ook bij de 2e thuiswedstrijd aanwezig. Een leuk spelletje en je steunt ook nog eens de club. Dit jaar speciaal… S.E.W. viert zijn verjaardag. Wij als vereniging hebben met het comité 90 jaar S.E.W. al veel leuke activiteiten georganiseerd. S.E.W. sjaals voor een prikkie, leuke reünies voor teams uit het verleden en er komt misschien zelfs een reünie toernooi.
Maar als je op verjaardag komt, neem je soms toch maar een cadeautje mee. Wat geef je nou een voetbalclub? Nou… ik weet ‘t… Koop gewoon een minuutje! 10 EURO en je speelt het hele jaar bij alle thuiswedstrijden van S.E.W. automatisch mee.

Kan ik ook op een andere manier meedoen? Ik woon helemaal in Kreileroord..? Ik kom niet op zondag naar S.E.W.?
Geen probleem.. stop het minuten geld in een gesloten envelop. Zet de namen op de envelop..geef t aan Patricia garage Beets of een ander bestuurslid. Zij vullen t in en de lijsten komen op de site of Facebook en je ziet je eigen minuut. Verleden jaar hadden we wel 3 lijsten van 90 minuten vol.
Daar hebben we veel goede activiteiten mee kunnen organiseren. Jeugdtoernooien, bijdragen voor andere leuke jeugdactiviteiten per team, etc.

En natuurlijk een dank je wel aan de sponsors van de minuut.

Firma Spruit Witlof
Luken WONEN
Marck Bakker timmerbedrijf
Patrick Bakker timmerbedrijf

En misschien vanavond bij de jaarvergadering. Het wordt een heel goede jaarvergadering met een gezellige nazit. (Bitterballen zijn al geregeld).
Gr.
Interim voorzitter
Piet Bos

Delen mag!